Educație

Peste 400 de elevi turdeni fac curățenie cu “Let`s Do It, Romania!”

Peste 400 de elevi turdeni au confirmat participarea la cel mai mare proiect de voluntariat din România: “Let`s Do It, Romania!” Acţiunea se derulează în două etape: ecologizarea zonei Băile Sărate Turda, Salina Turda, Ştrand Durgău – etapa I şi ecologizarea zonei Malul Răul Arieş Turda – etapa a II-a.

Peste 400 de elevi turdeni fac curățenie cu “Let`s Do It, Romania!” Peste 400 de elevi turdeni fac curățenie cu “Let`s Do It, Romania!”

În calitate de organizator, Primăria Municipiului Turda va asigura transportul în zonele stabilite, iar împreună cu Holcim România, punct de lucru Turda, care este partenerul principal al acţiunii va asigura copiilor gustări şi apă. Un alt partener al proiectului este Compania de Apă Arieş care va asigura premiile pentru concursurile interactive din cadrul acţiunii de ecologizare a municipiului Turda.

Turdenii participă pentru cel de-al patrulea an consecutiv la campania naţională de ecologizare!


Reamintim că anul trecut la Turda au fost colectate 4.880 de kg de deşeuri cu sprijinul a 570 de voluntari, din care 470 de elevi. Campania de ecologizare s-a dovedit a fi fructuoasă şi la Câmpia Turzii, cantitatea de deşeuri colectată în cadrul campaniei de ecologizare desfăşurată la nivel naţional este de 1.887 kg.

Ultimele Stiri
abonare newsletter